Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 467 45 70

Welke telefoon is uw favoriet?

Wij delen graag onze kennis en zetten ons extra in voor uw bedrijf of organisatie. Zo adviseren wij u graag over welke telefoon het beste bij u en uw organisatie past. In het oerwoud van opties en mogelijkheden geven wij u graag advies.

De nieuwste smartphones

Wij leveren de nieuwste Apple Iphone en Samsung Smartphones tegen scherpe prijzen. Wel zo makkelijk om deze zakelijk te kunnen bestellen. Wat is voor u de juiste smartphone, wij helpen u persoonlijk aan een nieuwe mobiele telefoon. 

Vaste telefoontoestellen

Met speciale VOIP telefoons heeft een overvloed aan mogelijkheden om in te stellen via de telefoon. VaKaTel is leverancier van diverse merken zodat er altijd een optie is die past bij uw bedrijf.

Refurbished mobiele telefoons

Zo goed als nieuw! Wilt u lage prijzen voor telecom hardware dan is de keuze voor een Refurbished telefoon een goede optie. 

Telecom hardware klaar voor gebruik

Wij bieden ondersteuning bij het instellen van uw nieuwe hardware, of nemen dit volledig voor u uit handen. Voor meerdere klanten zorgen wij ervoor dat een nieuw toestel gebruiksklaar wordt opgeleverd. Zo verliest u geen tijd aan het instellen van de nieuwe hardware.


Zakelijke telefoons

Je wilt niet te veel betalen voor je zakelijke telefoon. Maar uren zoeken naar de laagste prijs voor je telecom hardware maakt het alsnog duur. VaKaTel weet welke telefoon hardware leverbaar is en heeft hiervoor lage prijzen. Wij leren u persoonlijke wensen kennen en geven uw het beste telecom advies. Dat is telefonie van NU!


Zakelijk een nieuwe smartphone bestellen?

Persoonlijk, flexibel en leuk!
Uw telecom partner van NU!

© All rights reserved.
Powered by mustb.