Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 467 45 70

ICT beheer

Sinds 2018 zit GBL ICT onder hetzelfde dak als VaKaTel. Het bedenken, maken en beheren van uw ICT-omgeving is een perfecte aanvulling op onze telecomdiensten. Hiermee maken wij uw werkplek van NU! 

Microsoft Office 365

E-mailen vanuit Microsoft Outlook, een tekst schrijven in Word, een presentatie geven met PowerPoint óf een goed plan uitwerken in Excel. In een digitale werkplek van NU zijn deze applicaties onmisbaar. Flexibel per maand opzegbaar en

Zwolse Cloud

Om op elk apparaat over je data en applicaties te kunnen beschikken is een Cloud oplossing vaak de gekozen oplossing. Weet waar uw data staat met de Zwolse Cloud óf werk met de goed beveiligde Azure Cloud van Microsoft. Wij helpen graag met het maken van de juiste Cloud keuze. 

IT consultancy

De mogelijkheden en keuzes in IT zijn groot. Met het juiste IT advies worden kosten achteraf voorkomen. Ook vraagt een goede ICT-omgeving onderhoud. Wij beheren vanuit onze actuele kennis uw netwerk en zorgen voor een beveiligde data opslag. ICT vragen? Wij hebben de antwoorden onder één dak.


ICT vragen? Samen met telecom onder één dak!

Persoonlijk, flexibel en leuk!
Uw telecom partner van NU!

© All rights reserved.
Powered by mustb.