Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 467 45 70

Zakelijk Internet

Verbonden zijn met een snelle internetverbinding is een basisbehoefte in uw communicatievraag. Zakelijk internet is voor ons een belangrijk onderdeel van onze telecom-oplossing. Wij zijn onafhankelijk Internet Service Provider. Wij leveren onze zakelijke(internet)diensten over de meest voordelige kabel bij u in de grond. Dit geeft ons meer controle over de betrouwbaarheid van uw internetverbinding en maakt dat u een lage maandelijkse kosten heeft.  

Voordelig Zakelijk internet

Omdat wij zelf internet service provider zijn, kunnen wij kiezen voor het meest voordelige internet. Wij maken optimaal gebruik van de concurrentie bij u in de grond. Hierdoor kunt u altijd de keuze maken die het best bij uw bedrijf past.

Firewall; bescherm uw netwerk

Naast de kosten van uw zakelijke internetaansluiting wilt u ook een veilig netwerk. Door onze ervaring in netwerkbeheer weten wij hoe uw netwerk met een firewall kunnen beschermen. Veilig internetten tegen een lage prijs, wel zo leuk.

4G back-up; Altijd internet beschikbaar

Wat als er uw internetkabel beschadigd raakt? Wat zijn uw kosten als u zonder internet komt te zitten? Wij zorgen voor een internet back-up plan. Een 4G internetverbinding bij uitval van uw vaste internetlijn geeft u de zekerheid om altijd bereikbaar te zijn. 

Internetverbinding

Omdat wij als zelfstandige internet service provider opereren kunnen wij kiezen welke kabel wij hiervoor gebruiken. Er zijn drie soorten kabels voor internet beschikbaar in heel Nederland. Glasvezel internet is de meest snelle internetkabel. Deze kabel is steeds meer beschikbaar en de prijs van glasvezel is in de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden. DSL-internet is een internetaansluiting via stroom over het netwerk van de telefoonlijn. Vaak beschikbaar als ADSL of VDSL internet. Een veel gekozen internetlijn voor een zeer lage prijs. Als derde keuze is er kabelinternet via het coaxkabel netwerk van Ziggo. Deze optie is niet overal beschikbaar. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze in de kabel tot het internet.


Het netwerk van Nederland

Wij zijn gekoppeld met alle grote netwerken; Zoals het KPN netwerk, Vodafone/Ziggo en Eurofiber. Daarnaast zijn wij in verbinding met vele lokale glasvezel initiatieven. Dit maakt dat wij door heel Nederland beschikbaar zijn met onze internetdiensten. Goedkoop internet vanuit Zwolle is ook bij u beschikbaar!


Wilt u een zakelijke internetverbinding?

Persoonlijk, flexibel en leuk!
Uw telecom partner van NU!

© All rights reserved.
Powered by mustb.