Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 467 45 70

Zakelijk mobiele abonnementen

Voordelig zakelijke telefonie met een betrouwbaar telecomnetwerk. Dit is de basis van uw mobiele communicatievraag. Uw wilt immers altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn. Maar wel zo goedkoop mogelijk mobiel bellen en internetten. Met persoonlijk advies kijken naar uw zakelijke gebruik, hoeveel belminuten worden er gemaakt en wat is het dataverbruik? Zakelijke mobiele abonnementen persoonlijk en flexibel. Wel zo Leuk!

Het netwerk van KPN

In een open gesprek leren wij u graag kennen. Wat is voor uw bedrijf nu écht belangrijk? Hierop baseren wij vanuit onze kennis en ervaring ons advies voor uw telefonie omgeving van NU! 

onbeperkt 4G/5G ready databundel

Altijd bij de tijd en up-to-date. Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van uw telecom infrastructuur voor een betrouwbaar en werkend systeem, nu en in de toekomst.

Mobiel bellen binnen de EU

Uw software en hardware systemen staan tegenwoordig allemaal in contact met elkaar. Hoe is dit netwerk opgebouwd en beveiligd? Wij beheren uw totale netwerk; lokaal, in de cloud of in een hybride cloud netwerk.

Mobiel abonnement flexibel per maand opzegbaar

In elke fase van uw bedrijf wilt u kunnen beschikken over de juiste telecom voorzieningen. De balans tussen de behoefte en de prijs hiervan moet passen bij de fase van uw bedrijf. De focus moet liggen op uw bedrijfsproces zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Uw bedrijfsvisie is leidend en daarbij is de juiste keuze voor telecom dan ook erg belangrijk.


Snel 4G en 5G internet op uw mobiel

Uw wilt niet te veel betalen voor uw hardware. Maar welke telefoon is voor u de beste keuze? Wij kennen de weg naar de juiste prijs met de juiste kwaliteiten. Wij verzorgen dan ook graag de inkoop van uw telecom producten. Hierdoor hoeft u niet uren online te zoeken naar een nog net iets lagere prijs. Wij bewaken uw budget en overzien de levertijden, wel zo leuk toch!?


Wilt u ook voordelig mobiel bereikbaar zijn?

Persoonlijk, flexibel en leuk!
Uw telecom partner van NU!

© All rights reserved.
Powered by mustb.