Track and Trace

Een Track and Trace systeem zorgt ervoor dat uw kilometeradministratie automatisch bijgehouden wordt. Zo beschikt hij altijd over actuele informatie, inclusief diefstalbeveiliging met 24/7 telefonische opvolging.

Waarom een Track and Trace systeem via VaKaTel:

Voertuigvolgsysteem (VVS+) 

Voor deze systemen is het van belang dat alleen betrouwbare technologie zal worden gebruikt; Wij bieden u dan ook een volgsysteem waarmee wereldwijd ruim 1 miljoen voertuigen zijn uitgerust en voorzien van de hoogste VbV/SCM certificering voor voertuigbeveiliging.

Alarmservicecentrale 

Onze centralisten beschikken over specifieke kennis van voertuigvolgsystemen, door bij ieder alarm een goede technische analyse uit te voeren, voorkomen wij dat een alarm onnodig bij u wordt geverifieerd.

Extra services 

Na het downloaden van de app, kunt u kosteloos gebruik maken van onze diensten als; real-time inzicht in de locatie en status van uw voertuig maar ook automatische registratie van uw ritten conform het RRS normenkader van de Belastingdienst.

Diefstalopvolging

Vanuit onze AlarmServiceCentrale wordt het digitale autopaspoort naar de Politie verzonden en de aangifte namens u verzorgd. Rechercheurs van ons zusterbedrijf Tracer zorgen voor directe opvolging van uw gestolen voertuig. Zodra uw voertuig is getraceerd zal de Politie deze veiligstellen.

Vakatel
GBL ICT
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.