VOIP Telefonie

Voip telefonie is beter bekend als bellen over internet. VaKaTel B.V. biedt met zijn Hosted telefonie oplossingen uw bedrijf een professionele uitstraling.

Wilt u een vrijblijvend advies?

Waarom uw Voip telefonie via VaKaTel:

 

Flexibiliteit in beheer in gebruik:

Met onze Voip oplossing zorgen wij voor een perfecte bereikbaarheid waar u ook bent. Bellen vanuit een vaste werkplek is niet meer van deze tijd. Thuiswerken, in een hotel of op de camping het is allemaal mogelijk. Daarnaast is onze oplossing eenvoudig schaalbaar. Groeit uw onderneming? Dan groeit de telefooncentrale mee.

Direct besparen zonder kostbare investering:

Met onze Voip oplossing bespaart u direct, omdat u niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. U kunt bellen en internetten via één verbinding en maakt gebruik van onze voordelige beltarieven.

Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt:

Wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent, dan kiest u voor onbeperkt bellen. U belt dan voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Elke maand dezelfde vaste lage prijs, dat is wel zo rustgevend. U kunt ook kiezen voor Nederland Basis. De gesprekskosten worden dan gebaseerd op wat u daadwerkelijk verbruikt heeft.

Klaar voor de toekomst:

De traditionele telefooncentrale is op zijn retour. KPN start in september 2019 met de uitfasering van ISDN. Dit betekent dat vroeg of laat iedere onderneming over dient te stappen op VoIP. Wacht daarom niet te lang. VaKaTel regelt de overstap en begeleidt u volledig in het overgangsproces.

Onze uitstekende service:

VaKaTel biedt u een perfecte service aan. Met onze gezonde ambitie en met een enorme drive om voor onze klanten waardevol te zijn, bieden wij onze diensten aan. Wij praten in gewone taal en je weet wat je aan ons hebt. Geen poespas. Duidelijk en straight en 1 aanspreekpunt.

Vakatel
GBL ICT
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.