Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 467 45 70

Onze 3 kernwaarden

Persoonlijk, flexibel en leuk. Dit zijn onze 3 kernwaarden waar vanuit wij werken. Telecomoplossingen bedenken en beheren is wat wij leuk vinden. Onze klanten leren we graag persoonlijk kennen. Welke keuzes in telecom maakt hun business beter? En welke telefonie oplossing geeft hun werknemers meer gebruikersgemak? Vragen die we persoonlijk en flexibel beantwoorden. Wel zo leuk!

Missie en Visie in Telecom

Bedrijven en instellingen helpen met hun communicatie vraag met een persoonlijk, flexibel en leuk contact, dat is onze missie. Sinds 2005 is VaKaTel de telecom-partner uit Zwolle. Ervaring in telefonie is bij ons de basis voor onze goede service. Wij weten wat er komt kijken bij het inrichten van een goede telefooncentrale die vóór uw werkt. Onze passie in telecom is dan ook te beschrijven als groot en gedreven. Nieuwe telefonie trends en telecom ontwikkelingen omarmen we dan ook snel en weten we te vertalen naar slimme communicatie oplossingen. Dit doen we omdat we dit leuk vinden en altijd met persoonlijke betrokkenheid.

"Het leveren van flexibele telecom-oplossingen voor een zo goedkoop mogelijk tarief, vanuit een persoonlijk contact, wel zo leuk!." 

  • Persoonlijk Wij leren u graag kennen! Wat maakt in uw bedrijf het verschil voor succes. Vanuit deze persoonlijke samenwerking bedenken wij de beste telecom propositie; 
  • Flexibel Niet alleen de veranderingen in telecom techniek volgen zich snel op, ook uw bedrijfsprocessen zijn is onderhevig aan veranderingen. Onze visie schrijft dan ook een flexibel telecom-oplossing voor;
  • Leuk Door onze passie voor telefonie en telecom halen wij ons plezier uit de verbinding en het oplossen van de communicatie vraag van onze klanten. Wij beleven dit plezier graag samen.

Onze visie is dat telecom mensen werk is. Onze mensen delen graag hun kennis op een persoonlijke manier. Met deze kennisdeling ontstaat de beste telecom-oplossing.


Wij komen graag in contact. Leuk!

Persoonlijk, flexibel en leuk!
Uw telecom partner van NU!

© All rights reserved.
Powered by mustb.