Dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op 038 467 45 70

VOIP telefonie

VoIP telefonie. Beter bekend als bellen via internet. VoIP is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het uw organisatie verder helpt. Dat het eenvoudiger, gebruiksvriendelijker en voordeliger moet zijn dan bellen via de traditionele telefooncentrale. En dat het makkelijk te integreren moet zijn in uw CRM-pakket. 

VoIP telefonie

VaKaTel biedt met deze vorm van Hosted telefonie oplossingen uw bedrijf een flexibele manier van vast bellen. Bovendien bent u met de support van VaKaTel klaar voor de toekomst.

 

Telefooncentrale

De Cloud dienst van Mircrosoft inclusief office 365. Binnen het Microsoft Azure platform zijn er steeds meer mogelijkheden om flexibel en betrouwbaar te werken tegen een vaste prijs per maand. Het support van GBL ICT team staat u bij met raad en daad.

Vast naar mobiel

Vast Mobiel Integratie is erg handig en eenvoudig. Met een vast nummer op mobiel komt u professioneel over op uw klanten en website. Daarnaast kunt u uw beschikbaarheid makkelijk regelen via een gratis app.

3CX Telefooncentrale

Het kiezen van een telefooncentrale voor uw bedrijf is niet eenvoudig. U wilt een systeem dat past bij uw bedrijf, nu en in de toekomst. 3CX is een open-platform zakelijke telefooncentrale die lokaal draait op Windows of Linux, maar die u desgewenst ook kunt migreren naar de cloud met een eenvoudige functie voor back-up en herstel. Bouw uw eigen 3CX-oplossing met de door u gewenste IP-telefoons en SIP-trunks. Voorkom de kosten en zorgen van een verouderde, traditionele telefooncentrale.


Softphone bellen

Met een softphone app kunt u gebeld worden op uw vaste én op uw mobiele nummer. Dat is natuurlijk handig wanneer u voor uw werk van beide gebruik maakt. Met een softphone kunt u net zoals bij een mobiele telefoon met een toetsenbord telefoonnummers intoetsen. U belt dan met uw vaste óf mobiele nummer naar buiten

 

 


Vragen over vaste telefonie?

Persoonlijk, flexibel en leuk!
Uw telecom partner van NU!

© All rights reserved.
Powered by mustb.